Χειμερινά και καλοκαιρινά σπορ σε κάθε γωνιά της Ελλάδας 

Εδώ οι επιλογές ποικίλουν ανά περιοχή, εποχή και διάθεση!


Η Ελλάδα αποτελεί αστείρευτη πηγή έμπνευσης γι αυτούς που αναζητούν τη δράση στη ζωή τους. Από χειμερινά σπορ σε οργανωμένα χιονοδρομικά κέντρα όπως η Βασιλίτσα, ο Παρνασσός, τα 3-5 Πηγάδια, αναρρίχηση σε υψηλές κορυφές και κατακόρυφους βράχους στην Κάλυμνο, πεζοπορία σε φαράγγια, ποτάμια και κρυμμένα μονοπάτια όπως τους πυλώνες των Μετεώρων και τις πλαγιές του Ολύμπου, ορεινή ποδηλασία στο Πήλιο και την Πάρνηθα, διαδρομές που θα σας οδηγήσουν σε κρυμμένες οάσεις ομορφιάς και φυσικού πλούτου.

Φόρμα Επικοινωνίας

Τους πιο ήπιους μήνες εκμεταλλευτείτε και τις ομορφιές της ατελείωτης θάλασσας.


Ιστιοπλοΐα
στο Ιόνιο και το Αιγαίο με στάσεις στα αμέτρητα γραφικά νησάκια, θαλάσσια σπορ, πεζοπορία,  καταδύσεις σε πολύχρωμους υφάλους και υπόγειες σπηλιές, windsurfing και kite surfing στα νησιά των ανέμων ή ακόμα και wakeboarding σε απάνεμες  λιμνοθάλασσες.
Αν αναζητάτε ακόμη περισσότερη αδρεναλίνη τολμήστε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία στο κανάλι της Κορίνθου, ένα διάσημο σημείο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο για Bungee jumping, είτε απολαύστε μοναδικές off-road διαδρομές για αυτοκίνητα και μηχανές.