Η δική σουμοναδικήφανταστικήεναλλακτικήεμπειρία.

Image

Η ΕΤΑΙΡΙΑ


H TAILOR MADE TOURS είναι το νεότερο μέλος κι αποτελεί την εξέλιξη των ήδη υπάρχοντων υπηρεσιών στο τομέα του τουρισμού της DBE INVECYP HELLAS - AIR PARK PLUS που δραστηριοποιείται ως όμιλος εταιρειών από το 1992.

Η συνέπεια και το πάθος μας στο τομέα του τουρισμού καθώς και η συνεχόμενη αναζήτηση κι εκπαίδευση σε νέα προϊόντα και προορισμούς αποτελούν  την εγγύηση του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Τι θα βρείτε σε εμάς;

Σε μας δε θα βρείτε τυποποιημένα πακέτα εκδρομών κι αυτό γιατί η φιλοσοφία μας είναι «κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας». Η ομάδα μας είναι απόλυτα προετοιμασμένη στο να αφιερώσει την εμπειρία της και τις γνώσεις της προκειμένου να προσφέρουμε τις καλύτερες προτάσεις  προσαρμοσμένες απόλυτα στις ανάγκες σας.  Αγαπημένο  μας μότο “To Travel is to Live”, Hans Christian Andersen.

Ως εταιρεία παρέχουμε καινοτόμες προτάσεις, υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, αξιοπιστία, ανταγωνιστικές τιμές καθώς και 24ωρη εξυπηρέτηση με στόχο να αναπτύξουμε αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης και να προσφέρουμε μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.